Darovali jste dárky za milion!

K Vánocům patří neodmyslitelně dárky. Ať už máte na jejich množství, cenu a hodnotu jakýkoliv názor, určitě budete souhlasit, že se najdou takové, které stojí za to darovat. Letos zněly trochu netradičně - třeba „Horský vzduch v krabičce“ nebo „Wellness víkend pět dní v týdnu.“

Tradiční adventní kalendář jsme letos zjednodušili. Místo čtyřiadvaceti políček „Dárek pro Sue Ryder“ nabídl pouze sedm. Za to jsme vybrali to nejdůležitější. Tak například darováním „Cesty kolem světa, která vede z lůžka do koupelny“  jste mohli podpořit osobní asistenci u seniora doma. Věnováním „Hraní fotbalu bystřícího mozek“ jste umožnili trénink paměti. Podporou položky „Horský vzduch v krabičce“ jste pomohli k nákupu inhalačních pomůcek. Více než stovka individuálních dárců tak věnovala dohromady 474 463 Kč!

Ani firemní dárci nezůstali s dárky pro Sue Ryder pozadu. Tradiční projekt "Přání financují péči" přinesl v tištěných či elektronických novoročenkách částku 161 996 Kč. Vánoční sbírka na myčku podložních mís přilákala čtyři firmy, které věnovaly 105 000 Kč na nákup nového přístroje. Další vánoční firemní dary ve výši 261 000 Kč putovaly na ošetřovatelskou péči pro klienty Sue Ryder!

Za Vaši podporu srdečně děkujeme a přejeme Vám vše nejlepší v roce 2019!

Darujte šanci
na důstojné stáří