Restaurace

Restaurace Michelský dvůr je otevřeným bezbariérovým prostorem pro širokou veřejnost i pro setkávání našich klientů a jejich rodin.

Využít můžete jak vnitřní prostory, tak i zahrádku ve dvoře. 

Vybrat si můžete z několika jídel poledního menu. Denní aktuální nabídka je každý den vyvěšena ve vitríně vedle hlavního vchodu do areálu Sue Ryder.

Nadále nabízíme také výdej obědů do krabiček od Po do Pá: 11 - 13 hodin.

Nachází se v klidném prostředí zahradního atria Sue Ryder, od jara do podzimu zde najdete i venkovní zahrádku, uvnitř dětský koutek.

Každý pracovní den v týdnu nabízí polední menu, od 15 hodin si můžete vybrat z jídelního lístku, který pro Vás připravil náš šéfkuchař společně se svým týmem.

Pokud nestačíte uvařit nebo máte zájem o dietní jídlo, můžete si jej den předem objednat u vedoucí restaurace (nejlépe v dopoledních hodinách) a vzít si oběd či večeři do termokrabičky s sebou.

V restauraci se pravidelně konají gurmánské akce (Večer svatomartinské kuchyně, Masopustní úterý ad.), dvakrát do měsíce zde probíhají taneční odpoledne pro seniory s živou hudbou.


Rádi pro Vás uspořádáme hostinu, svatbu či komorní setkání, každému zákazníkovi rádi připravíme nabídku „na míru“. Pro naše hosty jsme schopni připravit nejen kulinářské pohoštění, ale případně také výzdobu a doprovodný program (hudbu aj.). V restauraci Vám vytvoříme vhodný prostor jak pro malé rodinné oslavy, tak pro velké hostiny.

Standardní uspořádání naší restaurace je 86 míst, rozestavění stolů a postavení nejrůznějších tabulí je však variabilní. Na restauraci přímo navazuje divadelní sál, tyto dva prostory je možné propojit.
 

Při návštěvě restaurace Michelský dvůr si nejen pochutnáte, ale navíc tím podpoříte péči o seniory v Domově Sue Ryder.

Pro rezervaci či s jakýmkoli dotazem se neváhejte obrátit na vedoucí restaurace Velenu Obstovou.

Najdete nás také na na Facebooku.

Ochranný svaz autorský pro práva k dílům hudebním, o.s. poskytuje Domovu Sue Ryder slevu z autorských odměn při provozování hudby v restauraci.

 

Darujte šanci
na důstojné stáří