Už v tom zase jedeme ...

Oklepaly jsme se po Vánocích a opět začínáme s přípravami na 5. dobročinný bazárek potřeb pro rodiny s dětmi, který se uskuteční v sobotu 22. března. Někteří lidé se hlásí sami, na místa srazů rovnou nosí darované věci a já se pak s golfkami, ověšenými igelitkami, ze kterých se derou ven plyšáci, vracím domů. Je to práce veselá, někdy těžká a špinavá, ale hlavně smysluplná.

Sehnat dostatečné množství darovaného oblečení, hraček, bot, knížek ... dá velikou práci a záleží hlavně na ochotě známých a přátel. Každý rok musíme oslovovat nové a nové dárce. Není i u Vás doma něco nepotřebného po vašich dětech? Nebudu přehánět, když řeknu, že prodáme všechno, co je zachovalé a nezničené. Za ceny lidové se na našem bazárku obléknou nejen Vaše děti, ale často i Vy. Budoucím maminkám jsme vždy mohly nabídnout postýlky,
kočárky, osušky a řadu dalších potřebných věcí. Letos nově můžete náš bazárek podpořit i on-line darem. Všechny děti rády chodí do ZOO. Letos bychom chtěly také seniory v Domově poslat na výlet - podívat se na žirafy a slony. K tomu budou sloužit právě finance nasbírané on-line v rámci projektu peer2peer. Již za 5000 Kč bude moci 20 klientů vyrazit do ZOO. Je to velmi jednoduché, podívejte se zde.

Barbora Fröehde za maminky Sue Ryder

Darujte šanci
na důstojné stáří