Finanční podpora

Partnerství

Tato forma spolupráce je pro nás a naši vizi zásadní. Díky partnerství můžeme uvažovat strategicky a dlouhodobě.  Pojďte spolu s námi tvořit budoucnost, kde na stáří nikdo nebude sám. Staňte se našimi partnery.

Díky darům můžeme realizovat 4 z 5 nadstavbových projektů.

  • O stáří mluvíme, radíme a vzděláváme. Provozujeme komplexní on-line poradenství (www.neztratitsevestari.cz), apelujeme na aktivní roli občana, věnujeme se sendvičové generaci.
  • Poskytujeme paliativní a zdravotní péči, která není běžným standardem. Děláme systémové změny v oblasti paliativní péče u klientů pobytových sociálních služeb pro seniory.
  • Přinášíme v ČR zcela nový přístup k péči o stárnoucí lidi v podobě pilotního projektu Case managementu, což je dlouhodobá a koordinovaná péče o seniory.
  • Máme multidisciplinární tým, který pečuje o každého našeho klienta.

Finanční dar

Chcete nás podpořit finančně? Pomůžete spolu s námi nejkřehčím starým lidem a jejich blízkým ve chvílích, kdy jim stáří začíná přinášet starosti. Ročně u nás hledá radu a pomoc cca 9 700 starých lidí a jejich blízkých. Osobní asistence Sue Ryder poskytla 34 628 hodin a pomohla klientům zůstat ve svém domácím prostředí. Za 22 let existence jsme poskytli domov více než 1 300 starým lidem. Podpořit nás můžete na účtu 44 99 44 22/0800 nebo přes darovací stránku Dárek pro Sue Ryder.

Přispět můžete též na konkrétní hmotnou věc. V minulých letech firmy přispěly k pořízení věcí do přímé péče – například na myčku podložních mís, analyzátory CRP, oxygenerátory, stojany na infuze, speciální koupací lehátka a jiné. Díky finančnímu daru jsme mohli pořídit automobil, kterým vozíme naše klienty na pravidelné kontroly k lékařům a výlety mimo Prahu. Jiné organizace nám vybavily rehabilitaci či přispěly na konvektomat do naší kuchyně, díky němuž mají naši klienti každý den čerstvou stravu.


Zaměstnanecká finanční sbírka

Vyhlaste zaměstnaneckou finanční sbírku a šiřte tak téma důstojného stáří mezi širokou veřejnost. Našim společným cílem je, abychom my všichni i naše děti nebyli na stáří sami a mohli jsme ho prožít důstojně. Inspirujte své zaměstnance a jejich příspěvky znásobte. Matching daru je skvělý komunikační nástroj uvnitř i vně firmu.


Sdílený marketing

Propojte ziskový a charitativní aspekt propagace Vašeho výrobku či služby a zapojte nás do svých dobročinných aktivit. Je neuvěřitelné, jak pár korun z ceny Vašeho produktu dokáže ve výsledku přinést významnou podporu neziskovému sektoru. Budeme velice rádi, když si pro svůj sdílený marketing vyberete právě nás. Sdílejte se svými zákazníky radost z darování, sdílejte s nimi respekt ke stáří.


Grant

Existují ve strategii vaší společenské odpovědnosti grantové programy? Dejte nám, prosím, o nich vědět. Rádi se s tématem stáří zapojíme. Zatímco sociální služby jsou hrazené z veřejných zdrojů, díky firemním grantům se můžeme věnovat rozvojovým projektům. Těšíme se například z důvěry NF Avast, díky němuž se systematicky věnujeme vzdělávání našich pečujících zaměstnanců nebo rozvíjíme paliativní péči v domově pro seniory i mimo něj.


V případě Vašeho zájmu o jakoukoliv formu spolupráce se, prosím, obraťte na:

Ivana Krýžová
fundraiser - firemní dárcovství
Mobil: 773 793 783
E-mail: ivana.kryzova@sue-ryder.cz

 

Darujte šanci
na důstojné stáří