Dárcovská výzva P2P

Dárcovskou výzvu může uspořádat každý, kdo chce získat finanční pomoc pro svoji oblíbenou neziskovou organizaci - třeba pro Sue Ryder. Jak to probíhá? Chystáte se například oslavit narozeniny a víte, že Vám větší radost udělá něco dát než něco dostat. A tak místo vlastního seznamu dárků vytvoříte na www.darujme.cz dárcovskou výzvu.

Tady mohou Vaši přátelé a blízcí řádit on-line a posílat Vám přání a finanční dárky – ne pro Vás, ale pro ty nejkřehčí staré lidi, kterým společně s Vámi pomůžeme. Je na Vás, zda podpoříte konkrétního seniora, aktivitu nebo budete sbírat peníze a účel daru necháte na nás.  

Rádi Vám pomůžeme se založením výzvy a naučíme Vás pár fíglů, jak ji co nejefektivněji rozšířit v kruhu Vašich známých a přátel. Tady jsou dvě báječné inspirace pro Vás.

Stovka pro Sue Ryder: Jana Maluchová, Michal Aron a Ondřej Šimetka

V červnu 2020 uspořádala tato statečná trojice společnou dárcovskou výzvu. Rozhodli se, že Jana s Michalem uběhnou každý 100 km v pražské oboře Hvězda, Ondřej ujede na kole 100 km na Pradědu. Oslovili své přátele a známé a získali 101 000 Kč na podporu Sue Ryder a důstojného stáří.


Neoslaveniny: Kačka a Petra

Takhle vypadá narozeninová výzva v praxi. Uvidíte, že ne vždy se Vám musí podařit dosáhnout cíle. Ale i za cestu, která skončila v půlce, Vám budeme vděční!


Zajímají Vás další možnosti, jak pojmout dárcovskou výzvu? 

společná VIP večeře ● koncert ● pochod ● workshop ● hodina cvičení nebo vaření ● měsíc koučování ve prospěch Sue Ryder ● cokoliv dalšího, co Vás napadne


Pokud jsme Vás nažhavili na dobré skutky, ozvěte se nám prosím.


Kontakt:

Monika Havlová
fundraiser - individuální dárcovství
Mobil: +420 775 429 446
E-mail: monika.havlova@sue-ryder.cz

 

 

 

Darujte šanci
na důstojné stáří