Přihlaste se do soutěže CEWE FOTOKNIHA roku 2020! Možná vyhrajete auto, ale určitě podpoříte Sue Ryder.

Víc než 10 let nás na cestách za důstojným stářím doprovází a podporuje společnost CeWe Color, a. s. v čele s panem Pavlem Schreiberem. Mozaika našeho vzájemného partnerství je stejně barevná, jako jsou barevné fotografie, které tato společnost vedle mnoha dalších produktů nabízí. Hrají s námi fotbal, půjčují nám fotokoutek na akce, klienty Sue Ryder už několikrát potěšili fotodárky. Každý rok také tato firma vyhlašuje soutěž CEWE FOTOKNIHA, kde má své místo Sue Ryder, ale také vy!

Do 31. 8. 2020 se totiž můžete přihlásit  a za každou vaši soutěžní CEWE FOTOKNIHU věnuje společnost CEWE 25 Kč - nejen Sue Ryder, ale také nadačnímu fondu Pink Bubble. Zároveň můžete vyhrát SUV auto Peugeot 3008, fotoaparát Nikon Z6, zájezd na Kapverdy a další ceny v celkové hodnotě více jak 1,5 milionu Kč. Informace k soutěži najdete ZDE.

Jak na to? Sestavte vlastní CEWE FOTOKNIHU ze svých fotografií a zaregistrujte ji. Už za přihlášení od společnosti CEWE dostanete dárek - poukaz v hodnotě 250 Kč na další knihu. Na přihlášení do soutěže máte vždy 30 dní od objednání vaší CEWE FOTOKNIHY.

Každý měsíc vyhlásí odborná porota nejlepší knihu měsíce - 1 vítěz z Česka a 1 vítěz ze Slovenska. Oba vyhrají poukaz v hodnotě 2.500 Kč na objednání CEWE fotoproduktů a postoupí do velkého finále, které proběhne 17. 9. 2020 v Praze. Přihlásit můžete knihu libovolného formátu a počtu stran. Nezáleží ani na tom, jaké fotografie v knize máte (dovolená, svatba, kronika roku, kniha s fotkami dítěte, životní události atd.), ale jak kvalitní vaše kniha bude.

 

 

Děkujeme za podporu Sue Ryder a držíme vám palce.

Ať vaše CEWE FOTOKNIHA vyhraje!

Darujte šanci
na důstojné stáří