Nové káry do garáže Sue Ryder

Garáž Sue Ryder, kampaň na obnovu lůžkového vybavení Domova Sue Ryder, je téměř u konce. Díky podpoře štědrých individuálních a firemních dárců a prostředkům z veřejných zdrojů se nám dosud podařilo získat 794 957 Kč na zakoupení nových elektricky ovladatelných polohovacích lůžek pro klienty Sue Ryder. Za krásný výsledek srdečně děkujeme!

Již více než sto dárců přispělo na nákup kvalitních elektricky ovladatelných polohovacích lůžek a umožnilo tak zahájení postupné obnovy postelového parku Sue Ryder. Nové postele zajistí klientům pohodlí a bezpečí a pečovatelům sníží fyzickou zátěž a ušetří čas, který pak budou moci věnovat komunikaci s klienty.

Individuální dárci na projekt obnovy přispěli částkou 285 879 Kč a firemní dárci částkou 241 463 Kč. Celkem jsme tak vybrali částku na obnovu 15 postelí, které již překročily svou životnost o 8 let a opakovaně se porouchávají. Nákup dalších 11 lůžek bude umožněn prostředky z nadačního grantu, kde jsme získali prostředky na nákup jednoho lůžka, a státní dotaci, na kterou se nám podařilo dosáhnout právě díky Vaší štědrosti – 3 lůžka zaplatíme z Vašich darů, ale celkově budeme moci pořídit 10 postelí!  

Jednáme ještě o dalších zajímavých formách firemní podpory, o kterých Vás budeme již brzy informovat.

Darujte šanci
na důstojné stáří