Firmy na Strahově kopaly za dobrou věc

Ve čtvrtek 8. září proběhl již 8. ročník benefičního turnaje Sue Ryder Charity Cup. 27 firemních týmů se rozhodlo podpořit Domov Sue Ryder a jeho poslání – důstojnou péči o seniory. Titul obhájil loňský vítěz firma Tefos Slaný a celkový výtěžek dosáhl výše 720.000 Kč. Podívejte se na video.

Letní počasí přilákalo na Strahov nejen fotbalové týmy z firem, ale i jejich kolegy a blízké. Všichni fandili a zajistili tak skvělou atmosféru na celé odpoledne.

Potvrdila se také připravenost pořadatelů. Jeden tým odvolal svoji účast v den konání turnaje a vzhledem k pravidlům rozlosování na jednotlivá hřiště bylo jednodušší zajistit tým nový. Proto spontánně vznikl tým nesoucí název – KMČ (kdo má čas) složený ze zaměstnanců Sue Ryder, ale zahrál si i zástupce Britské obchodní komory, která tak naplnila svou záštitu nad turnajem i fyzickým výkonem.

Finálové zápasy probíhaly ve večerních hodinách a po 21 hodině jsme již znali vítěze. Stal se jím obhájce titulu loňského firma Tefos Slaný. Gratulujeme také týmům na dalších místech. Druzí skončili zaměstnanci firmy Würth a třetí místo obsadili pánové z firmy Rödl & Partners a čtvrté Kooperativa.

sueryder_charitycup2016 1694

Pořadí dalším týmů:
5. - 8. místo: KPMG, T-Mobile, Sodexo, ČEZ
9. - 16. místo: Fotolab, ČSOB, Ort Bull, EY, Software 602, EmbedIT, MetLife, Ricardo
17. - 27. místo: Poštovní spořitelna, Magistrát hl. města Prahy, Livesport, HSBC, Adera, Moneta, Smarty, Volkswagen F. S., BigMedia, Rádio Impuls, KMČ

Velké díky také patří virtuálním účastníkům turnaje - firmě BHS a FAČR.

Nejlepším střelcem se stal Marcel Rodek z Tefosu, který vstřelil 18 gólů. Tipovací soutěž vyhrál Michal Baroch se svým přesným tipem 258 celkově vstřelených gólů na turnaji.

Turnaj se již tradičně konal na Fotbalovém centru mládeže Strahov za podpory AC Sparta Praha fotbal, a.s.  Fotbalisté účastí na této netradiční akci pomohli neziskové organizaci a díky nim je letošní výtěžek 721.954 Kč.

Domov Sue Ryder pomáhá seniorům i jejich blízkým v těžké životní situaci. Všechny peníze z této benefice tak podpoří jeho poslání – Šanci pro důstojné stáří.

Generálním partnerem turnaje je AC Sparta Praha, hlavním partnerem turnaje je ČSOB, mediálním partnerem je Rádio Impuls a časopis Marianne. Záštitu nad turnajem přijala Britská obchodní komora v ČR.

Darujte šanci
na důstojné stáří