Expedice 53 – charitativní jízda s příběhem …

Už je sice dávno po letních prázdninách, ale já se k nim tímto článkem na chvilku vrátím. To proto, abych se s vámi pomocí fotografií mohla podělit a vychutnat si úspěch, který přinesla zvláštní prázdninová charitativní akce s názvem EXPEDICE 53.

Cílem EXPEDICE 53 - charitativní jízdy s příběhem, kterou uspořádali Radka a Ota Kulhánkovi, bylo zdokumentovat místa napříč Českou republikou, kde se narodili a prožili hezké chvíle klienti Domova Sue Ryder. Tímto způsobem měla být od jednotlivých dárců získána částka 208.500 Kč na opravu středy Domova Sue Ryder. Po skončení akce byly připraveny fotografie pro předání jednotlivým klientům.

K slavnostnímu předání fotografií došlo při tradiční odpolední kavárničce, kde se většina klientů schází. V příjemné atmosféře při dobrém moučníku a voňavé kávě dostal každý klient fotografie ze „svého místa“. Těm, kteří se na kavárničku nemohli dostavit, byly fotky předány následně. Z fotografií v galerii jistě vyčtete radost a nadšení, které fotografie rodných míst u našich klientů vyvolaly.  

Když se nyní opět na fotografie z předávání dívám, nemohu se ubránit dojetí. A jsem moc pyšná na lidi, jako jsou Radka a Ota Kulhánkovi, kteří celou akci vymysleli, zorganizovali a dotáhli do úspěšného konce. A tiše se klaním …

Bc. Jana Žďárská, ergoterapeutka

 

Darujte šanci
na důstojné stáří