Díky Výboru dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové jsme získali bariatrické polohovací lůžko

Jedním z pilířů Sue Ryder je poskytování kvalitní a komplexní péče svým klientům. V domově pro seniory usilujeme o vytváření takového prostředí, ve kterém se klienti mohou nejen cítit jako doma, ale také kvalitně prožít závěrečnou etapu svého života. Proto se zaměřujeme i na postupnou modernizaci stávajícího vybavení, které může být staré a nefunkční (např. neposkytuje důležité funkcionality bránící pádu, nabízející oporu nebo bránící vzniku dekubitů).

Díky příspěvku od Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové (VDV) jsme mohli investovat do vybavení, které nám umožňuje zajistit kvalitní péči klientům i v terminálním stádiu života.

Z příspěvku bylo konkrétně zakoupeno Bariatrické elektrické polohovací lůžko LUNA 22 a Prodloužená matrace antidekubitní Bohemia Ergonomic NEO 220 CM. Lůžko, společně s matrací, které jsme díky podpoře VDV mohli zakoupit, pomáhá poskytovat odpovídající péči a pohodlí těžce nemocným klientům s vysokou nadváhou a obezitou. To standardní polohovací postel, vzhledem ke svým rozměrům, neumožňovala. Toto nové lůžko zjednodušilo přístup ošetřovatelů ke klientovi, jak při hygieně, tak i manipulaci a rehabilitaci. Zároveň můžeme klientovi zajistit možnost správného polohování.

Společně s antidekubitní matrací, která přesně sedí velikostně na lůžko, jsme díky příspěvku VDV zvýšili kvalitu poskytované péče a pohodlí, které klienti potřebují.

Děkujeme!

Darujte šanci
na důstojné stáří